Tommy Wadenrud spelade sitt livs bästa bowling när HBK F mötte JBS/Boys f-lag i Rosenlund. men trots att Tommy slog hela 776 poäng, vilket är nästan 100 poäng mer än hans tidigare årsbästa, blev det förlust i matchen, JBS/Boys vann med hela 16-4.
Bilden: Tommy Wadenrund satte nytt årsbästa med 776 kägelpoäng. hans tidigare rekord på på 688.

– Tommy spelade fantastiskt bra. Det är bara synd att han och laget inte fick bättre utdelning. Men han var lite för ensam, det är inte särskilt många andra spelare i HBK som får godkänt, säger lagledaren Olle Assarsson.
Nej, det var egenrligen aldrig något snack om vilket lag som skulle vinna rosenlundsderbyt. JBS/Boys var överlägset redan från start och ledde efter de två första rundorna med hela 9-1. När HBK sedan förlorade tredje rundan med hela 0-5 var matchen givetvis över.
Bilden: Mari Eriksson, näst bäst i HBK med slagningen 722.

– Tommy spelade jättebra, men HBK gjorde ingen bra match. Det var flera spelare som spelade långt under sin kapacitet, konstaterar lagledaren, som dock tillägger att han är mycket nöjd med Mari Erikssons spel, hon blev näst bäst i HBK med 722.
– Bäckis och Leszek kommer också undan med godkänt, men sen var det blekt. det kändes nästan som vi gett upp matchen på förhand, menar coachen.
Bilden: Dagens riktigt stora nyhet. Leszek har klippt av sig hårpiskan.

Det såg ut att gå mot en riktig storförlust, men i sista serien lyckades HBK snygga till siffrorna något, laget vann omgången med 3-2 och förlorade därmed bara med 4-16.
– Då spelade vi riktigt bra. Synd att vi inte gjorde det från början, då hade vi kanske kunnat bjuda på lite bättre motstånd.

Serietabeller och statistik är nu uppdaterad.