Det var meningen att teckenspråkskursen skulle kommit igång redan i höstas. Så blev det inte. Men nu är den äntligen på gång. Onsdag 4 mars träffas vi för första gången i Rosenlunds bowlinghall. Kursledare blir Anders Fagerberg.
Under sakkunnig ledning kommer HBK-spelarna under ett antal onsdagar att guidas in i teckenspråkets värld. Detta för att vi lättare ska kunna kommunicera med vår lagkompisar i JDIK.
Ett tiotal HBK-spelare är anmälda till kursen, men det finns plats för betydligt fler. Önskvärt är ju egentligen att alla i klubben är med på kursen. Vill du vara med och inte har anmält dig kan du höra av dej till Anders Fagerberg: jdik@telia.com.

Kursen planeras att genomföras vid fem till sex tillfällen under våren, förlagda till onsdagar före klubbens ordinarie träning, klockan 17.00.

Kostar inget att delta för edlemmar i HBK och JDIK.