Som väntat blev JBS/Boys en för svår uppgift för HBK. Seriettan vann med hela 18-2 efter en match som i princip var avgjord redan efter två serier.
– Vi fick en riktigt usel start och hamnade i underläge med hela 1-9. Sen var matchen mer eller mindre över, JBS/Boys är klassen bättre än vad vi är just nu, konstaterar Olle Assarsson i HBK.

– Vi spelar inte alls bra just nu. Det har blivit rätt många förluster i rad och det börjar märkas på laget nu. Vi har inte roligt när vi spelar, fortsätter han.
JBS/Boys dominerade stort även i de två sista serierna och vann även dessa med 9-1 och alltså sammanlagt med 18-2.
– Fullt rättvist, vi var inte värda mer än två banpoäng idag, menar Olle Assarsson, som ändå kunde hitta ett par ljusglimtar.
– Danne Gunnarsson spelar riktigt bra bowling nu och har gjort det i flera matcher. Han har höjt sig en nivå från förra säsongen. Dessutom tog Pelle förra omgångens petning från a-laget på rätt sätt. Han kom tillbaka nu och spelade riktigt bra, säger Olle.

HBK är med den här förlusten fast förankrat i botten av tabellen tillsammans med Jönköpings BK. Övriga lag rycker ni ifrån i tabellen. Då antalet lag i tvåan kommer att minskas till nästa säsongen är villkoren lite tuffare i år. Sista laget i serien åker ut och näst sista lag får kvala för att hålla sig kvar.

Serietabeller och ststistk uppdateras tidigast i morgon söndag då Swebowl har dataproblem.