HBK:s f-lag fick inte med sig några poäng i höstsäsongens sista match. Det blev förlust hemma i Rosenlund med hela 5-15 efter en blek insats.
Men så var det också struligt att få ihop fullt lag. UK fick det ena avhoppet efter det andra och tvingades plocka in reserver…och reserver för reserverna.

Bilden: Det blev ingen munter avslutning för HBK F. I höstsäsongens sista match blev det hemmaförlust mot JKK F med 5-15.

– Så här kan vi inte ha det. Det är alldeles hopplöst. Det verkar ju som att folk inte vill vara med och spela, suckar UK, som nu funderar på att hoppa jobbet.

Det var kanske av den anledningen HBK började matchen på sämsta tänkbara sätt. Efter de två första rundorna ledde JKK F med hela 2-8 och såg redan då ut att ha vunnit matchen. Att det verkligen blev så fastställdes i tredje serien som gick till JKK med 2-3 och därmed ointaglig ledning på 4-11.
Sista serien gick inte heller HBK:s väg, där vann JKK med 1-4 och därför matchen sammanlagt med 5-15.

– Nej, jag är inte nöjd. Vi borde kunna prestera lite bättre på hemmaplan, konstaterar UK.

Torbjörn Jansson, som i sista stund fick hämtas in från a-laget, blev bäste HBK-spelare med slagningen 735, följd av Gunnar Bäckström på 658. TObbe Jansson tog också flest banpoäng, tre av fyra möjliga, tillsammans med Mari Eriksson.