Efter de två första serierna såg det ut som att HBK F skulle ta en enkel seger mot gästande Värnamo F. Men när matchen var slut var det finnvedslaget som stod som vinnare med 9-11.
– Det såg jättebra ut i början, men vi tappade alldeles för mycket i slutet, säger lagets UK Anders Fagerberg.

Bilden: HBK F hade greppet om Värnamo F, men förlorade med 9-11 efter en blek avslutning.

– Det här var en tung förlust. Vi kämpade hela matchen, men det räckte inte, fortsätter han.
HBK F fick en kanonstart i första serien där laget vann med 4-1. Stickan Eisberg och Martin Jansson storspelade och slog 226 respektive 230 poäng. Trots att det i andra rundan blev förlust med 2-3 var HBK ändå i ledning med 6-4.

Det stora raset kom dock i tredje serien, där det blev förlust med 1-4, en omgång där ingen mer än Stickan Wisberg kan få godkänt. HBK hamnade därför i underläge med 7-8 inför sista serien.
Tyvärr kunde HBK-spelarna inte vända den nedåtgående trenden, spelet blev faktiskt ännu sämre än i serien innan och Värnamo F kunde vinna slutrundan med 2-3 och matchen sammanlagt med 9-11.
Bilden: Martin Jansson gick för första gången över 700-strecket då han slog 707 kägelpoäng.

Stickan Wisberg blev matchens bästa spelare med fina slagningen 732, följd av Martin Janson som med 707 poäng för första gången i sitt liv tog sig över det magiska 700-strecket. Bra spel också av herman Löfstedt som slog 688 poäng.
Flest banpoäng togs av banparen Björn Tisell/Stickan Wisberg samt Martin Jansson/Herman Löfstedt som vann tre av sina fyra matcher.