Nu är det äntligen dags för en ny bowlingsäsong.
Som vi alla har väntat på detta. Lidit oss igenom en oändligt lång och varm sommar för att äntligen få börja bowla igen.
Nu på onsdag, 13/8, är det både upptaktsmöte och säsongens första gemensamma träning. Till denna första träff hälsar vi också våra vänner i Jönköping Dövas välkomna, den här säsongen kommer klubbarna att spela tillsammans i HBK:s och Dövas lag.

På upptaktsmötet kommer vi att informera om flera viktiga saker som gäller under säsongen; träningstider, abonnemang, matchtröjor och matchlotteriet.
Vi ska också prata om Jnytt Open, som spelas sista helgen i augusti. Till detta arrangemang behövs det massor av funktionärer.
Säsongens seriespel ska vi också prata om. Där har vi ju en hel del nyheter; a-laget gick ju upp i tvåan, vi har bytt ut vårt b-lag mot ett farmarlag i trean och dessutom finns ett 4-mannalag i sexan, Jönköping Dövas.
Våra coacher och lagledare, Bosse och Anders F, har säkert ett och annat att berätta om seriespel, uttagningar och om hur försäsongen kommer att se.

Sen blir det också givetvis träning…för en och annan blir det kanske första gången den här hösten de håller i ett bowlingklot…andra har varit igång hela sommaren.