Han på bilden är Pelle. Pelle vill gärna bli klubbmästare igen. På annandagen får vi se om hans dröm går i uppfyllelse. Det är många som vill vara med och slåss om den ärorika titeln och det finns flera utmanare. Pelles båda bröder till exempel, Björn & Bosse.
…eller klubbmästaren från 2012, Olle. Anders är en uppstickare som inte att räkna bort, eller Hasse, som kan vara riktigt elak när han sätter den sidan till…det finns många fler…

Nåja, allt det där får vi reda på under måndagsförmiddagen, på Annandag påsk, då ska det hela nämligen avgöras. KM avgörs då i två klasser, Open-klassen – Stora KM – som spelas helt utan tillsatser och färgämnen, det vill säga utan hcp. Det är där den stora striden kommer att stå, det vet vi redan nu.

Samtidigt avgörs också Lilla KM, där vinnare blir den som får högst resultat efter att hcp lagts på. Om Stora KM är en svårtippad tävling kommer det att bli ännu värre här, i princip kan vem som helst vinna.

En annan synnerligen prestigeladdad tävling som spelas är kampen om att undvika Homer Simpson-statyetten. Denna fullständigt ärolösa utmärkelse tilldelas den som kommer sist i hela tävlingen. Även här är det många om budet. Hasse noterade en riktig bottensvacka förra året, fick med sig Homer Simpson hem, och vill mer än gärna bli av med den.

Reglerna är enkla. Vi spelar åtta serier, eu. Och sen räknar vi ihop resultaten.

Årets KM startar kl 11.00. Har du inte anmält dig ännu är det verkligen hög tid att göra det nu. Vill du vara med måste du höra av dej till Pelle så fort som möjligt.