Det var några år sedan Arvid Assarsson spelade bowling med Arena BC, som klubben hette på den tiden. Efter flera års studier och hård träning jobbar han nu i musikalbranschen, som sångare och musiker.
ABC:s ungdomssatsning 2006/2007; Robin Andersson, Arvid Assarsson och Jonas Jacobsson som bland annat deltog i seriespel med ett ungdomslag.

Just nu finns han på Cypern där han har en av de stora rollerna i en James Bond-show som under våren, sommaren och hösten spelas på tyska semesteranläggningen Aldiana strax utanför Larnaca. Så någon comeback för hans del som bowlare lär inte bli aktuell på ett tag.
– Ha, ha, jag har kvar mina bowlingklot. Men de står i ett källarförråd i Göteborg just nu, och där lär de nog få ligga kvar…

På den tiden Arvid spelade bowling med ABC höll han också på med musik. Bland annat var han då hårdrocksgitarrist och sångare i lokala rockgrupperna Saints Or Soldiers och senare i artrockbandet Miss Jones.
– Vi gjorde ett par demoskivor, utan större framgång.
Efter det hamnade han på en musikutbildning Bjärnum i norra Skåne och därefter två år på Balettakademien i Göteborg.
Efter en tid i Berlin och diverse ströjobb i musikbranschen är det nu alltså Cypern och James Bond som gäller.
Här hittar du en inspelning från en av Arvids föreställningar