Nu har nytt förslag på serieindelning i division tre kommit. Enligt detta kommer HBK:s serie, Nordöstra Götaland, att innehålla två grupper i stället för tre. Eksjö och Vetlanda flyttas till östra serien och boråslagen till Västra Götaland.
Nordöstra serien består efter denna ändring av två grupper, en med fem jönköpingslag och en grupp med två. HBK och JKK F har placerats tillsammans med med lagen från Västergötland medan klubbarna i Cityhallen och Rosenlund spelar i samma grupp.
– En jättebra serie för vår del, det blir som längst resor till Skövde och Tibro, så vi är jättenöjda. BOSS-serier med två grupper spelas dessutom i praktiken som en vanlig serie med tolv lag. Vi möter alla lagen både hemma och borta, säger Olle Assarsson i HBK, som dock ännu en gång påpekar att det än så länge bara är ett förslag. Serierna kan komma att ändras fram till deadline 1 augusti.

Nordöstra serien ser i nuläget ut enligt följande:
Grupp A: Vinno, Bogesund F, Cyrus, JBK, JBS/Boys F, Södra F.
Grupp B: Kyrk F2, Oden F2, ÖsPå F, HBK, JKK F, Hjo BK.

Ett preliminärt spelprogram finns är också utlagt. Enligt detta inleder HBK seriespelet på hemmaplan med att ta emot Cyrus den 15 eller 16 sepetember. I andra omgången ska Södra F komma till RC Bowl.
Första resan blir i tredje spelomgången, 29-30/9, då HBK åker till Skövde och Tibro.